ΥΛΙΚΑ: Παξιμαδάκια Λαδιού Γυπαράκη (4 - 5 κομμένα στη μέση), 1 φιλέτο στήθος κοτόπουλο, πράσινα ανάμεικτα λαχανικά (Λόλα κόκκινη, μαρούλι, φύλλα γαλλικής σαλάτας Escaroll), dressing vinaigrete μελιού, 80γρ καρύδια Pecan, Μιτατοτύρι Καυτερό Γύπας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με ελαιόλαδο και θυμάρι και ψήνουμε στη σχάρα ή στο φούρνο. Σ’ ένα μπολ κόβουμε ομοιόμορφα τα λαχανικά μας. Προσθέτουμε τα παξιμαδάκια και τα καρύδια Pecan. Περιχύνουμε με το dressing κι ανακατεύουμε ελαφρώς. Σερβίρουμε στο πιάτο και προσθέτουμε το κοτόπουλο κομμένο ζουλιέν. Τέλος προσθέτουμε φλίδες από το Μιτατοτύρι Γύπας.